DÜNYA PREVODI

DÜNYA TERCÜME®

 

Godina osnivanja: 1980  

Gazi Bulvarı No. 90 Çankaya  İş Merkezi D. 108 İzmir, Turska
 Mob. / Whatsapp  +90 (530) 464 62 25

 dunyaceviri@gmail.com     

Bosanski

O nama:

Prevodilačka agencija DÜNYA TERCÜME® počela je s radom 1977. godine. Tri godine kasnije upisana je u Registar poslovnih subjekata, Privrednu komoru i Registar poreskih obveznika. Od tada obavlja poslove prevođenja i tumačenja na svim svjetskim jezicima, radeći samo sa profesionalnim prevodiocima. Zahvaljujući preciznosti koju je pokazala u svom radu, proširila je svoje poslovanje, najprije na nivou Turske, a kasnije i na svjetskom nivou. Istovremeno je u velikoj mjeri razgranala mrežu svojih saradnika, profesionalnih prevodilaca i jezičkih stručnjaka. Članovi našeg prevodilačkog tima su isključivo iskusni profesionalni prevodioci, koji su završili univerzitetsko obrazovanje iz oblasti nauke o prevođenju ili lingvističkih nauka na katedrama stranih jezika. Prevodilačka agencija DÜNYA TERCÜME® pridaje veliku važnost čuvanju tajnosti podataka svojih klijenata i to je jedan od osnovnih principa našeg poslovanja. Imena pravnih i fizičkih lica s kojima poslujemo su poslovna tajna i ni u kom slučaju ih nećemo objaviti.

Jezici

  afganski, albanski, arapski, jermenski, azerbejdžanski, bosanski, bugarski, češki, danski, perzijski, engleski, finski, francuski, gruzijski, hindski, holandski, hrvatski, japanski, kazaški, katalonski, kineski, kirgiski, korejski, latinski, letonski, litvanski, mađarski, makedonski, moldavski, norveški, njemački, poljski, portugalski, rumunski, ruski, slovački, slovenački, srpski, španski, švedski, italijanski, turkmenski, turski, ukrajinski, urdu, uzbečki

Svi svjetski jezici. Sve vrste komercijalnih, pravnih, medicinskih, tehničkih i naučnih prevoda, te prevoda sa ovjerom sudskog tumača. Titlovanje. Konferencijsko prevođenje.

 SISTEM KONFERENCIJSKOG PREVOĐENJA PUTEM TELEFONA, NA BILO KOM MJESTU NA SVIJETU DA SE NALAZITE!

 

free counters