DÜNYA ПРЕВОДИ

DÜNYA TERCÜME®

Година оснивања: 1980  

Gazi Bulvarı No. 90 Çankaya  İş Merkezi D. 108 İzmir, Турска
 Mob. / Whatsapp  +90 (530) 464 62 25
        
Tel: +90-232-4450235

 dunyaceviri@gmail.com      Go to Google Maps Home

Српски

 

О нама:

Преводилачка агенција DÜNYA TERCÜME® почела је с радом 1977. године. Три године касније уписана је у Регистар привредних друштава, Привредну комору и Регистар пореских обвезника. Од тада обавља послове превођења и тумачења на свим светским језицима, радећи само са професионалним преводиоцима. Захваљујући прецизности коју је показала у свом раду, проширила је своје пословање, најпре на нивоу Турске, а касније и на светском нивоу. Истовремено је у великој мери разгранала мрежу својих сарадника, професионалних преводилаца и језичких стручњака. Чланови нашег преводилачког тима су искључиво искусни професионални преводиоци, који су завршили универзитетско образовање из области науке о превођењу или лингвистичких наука на катедрама страних језика. Преводилачка агенција DÜNYA TERCÜME®  придаје велику пажњу чувању тајности података својих клијената и то је један од основних принципа нашег пословања. Имена правних и физичких лица с којима послујемо су пословна тајна и ни у ком случају их нећемо објавити.

         Пружамо преводилачке услуге за 276 преводилачких агенција у Турској. 

         Сарађујемо са 178 преводилачких агенција у иностранству. Текстови који долазе из страних преводилачких агенција преводе се на турски језик код нас, а преводе на друге светске језике обављају професионални преводиоци у тим земљама, који преводе на свој матерњи језик.

         Повремено обављамо преводилачке услуге за 74 фирме у Турској.

         Свакодевно и редовно преводимо за 32 фирме у Турској.

         Стални смо пружалац преводилачких услуга за 6 познатих светских компанија у иностранству и у Турској.

         Стални смо пружалац преводилачких услуга за 15 познатих компанија које послују на нивоу Турске

         Пружамо професионалне услуге превођења за 24 позната индустријска предузећа која послују на нивоу Турске

         Стални смо пружалац преводилачких услуга за представништва у Турској 3 позната бренда

         Пружамо професионалне услуге превођења за 35 извозних фирми.

Језици

афгански, албански, арапски, јерменски, азербејџански, босански, бугарски, чешки, дански, перзијски, енглески, фински, француски, грузијски, хиндски, холандски, хрватски, јапански, казашки, каталонски, кинески, киргиски, корејски, латински, летонски, литвански, мађарски, македонски, молдавски, норвешки, немачки, пољски, португалски, румунски, руски, словачки, словеначки, српски, шпански, шведски, италијански, туркменски, турски, украјински, урду, узбечки

 

Сви светски језици. Све врсте комерцијалних, правних, медицинских, техничких и научних превода, те превода са овером судског тумача. Титловање. Конференцијско превођење.

 СИСТЕМ КОНФЕРЕНЦИЈСКОГ ПРЕВОЂЕЊА ПУТЕМ ТЕЛЕФОНА, НА БИЛО КОМ МЕСТУ НА СВЕТУ ДА СЕ НАЛАЗИТЕ!