DÜNYA TERCÜME®

Bota e Përkthimit

Themeluar në: 1980  

Gazi Blv  N. 90  D. 108 İzmir TR
 Mobile / Whatsapp  +90 (530) 464 62 25      dunyaceviri@gmail.com     Go to Google Maps Home

                                                                   Prezantim:

 Zyra e përkthimeve “Dünya Tercüme” (Bota e Përkthimit) ka filluar aktivitetin e saj në këtë fushë që në vitin 1977. Tre vite më vonë ajo është regjistruar në zyrën e taks-tatimeve dhe në dhomën e tregëtisë. Që nga themelimi i saj e deri më sot ajo ka bashkëpunuar dhe bashkëpunon me përkthyes profesionalist për realizimin e përkthimet në të gjitha gjuhët e botës. Në sajë të saktësisë dhe cilësisë së përkthimeve ajo fitoi besimin e klientëve dhe shtriu veprimtarinë e saj fillimisht në mbarë Turqinë dhe më vonë edhe në të gjithë botën. Zyra zgjeron vazhdimisht rrjetin e bashkëpunëtorëve të saj - gjuhëtarë profesionalist, të cilët kanë studiuar dhe janë specilizuar në fushën e gjuhësisë në universite të ndryshme të botës. Zyra e përkthimeve “Dünya Tercüme” ndjek rregulla të rrepta disiplinore përsa i përket ruajtjes së informacionit dhe respekton parimisht dhe absolutisht fshehtësinë e përmbajtjes së tekstit apo dokumentit që përkthehet. Për këtë arrësye emrat e firmave, kompanive, shoqërive, shoqatave dhe cilitdo klienti tjetër, të cilëve “Dünya Tercüme” ofron shërbimet e saj nuk bëhen kurrë publike.

 

 

Përkthyesit tanë;

 Janë të specializuar në gjuhët

Afgane, Gjermane, Arabe, Shqipe, azerbajxhanase,  boshnjake,  bullgare, çeke, kineze, daneze, armene, perse, finlandeze, flamande, frënge, gjeorgjiane, indiane, kroate, hebraishte, angleze, spanjolle, suedeze, italiane, japoneze, katalaneze, kazake,  kirgize, koreane, latine, letoneze, hungareze, maqedone, moldave, norvegjeze,  osmane, uzbeke, poloneze, portugaleze, rumane, greke, ruse, sanskrite, serbe, sllovake, slovene, turqisht, turkmenishte, ukrainase, urdu, serbokroate,

greke të  vjetër

Në të gjitha gjuhët e botës ju ofrojmë shërbime në fushat: tregëtare, juridike, mjekësisë, teknikës, shkencore, dokumente të noterizuara, përkthim filmash, përkthim, konsultim, konferencë direkte

 LE TE NDODHENI NE CILINDO VEND TE BOTES NE JU VIJME NE NDIHME ME SISTEMIN E PERKTHIMIT DIREKT ME TELEFON!

 Faqja Kryesore